SOLCELLSLÖSNINGAR VI ERBJUDER

SOLCELLSLÖSNINGAR platta tak

Solpaneler för platta tak

Vid tak under 5 graders lutning använder vi ballast system som läggs ovanpå taket, vanligtvis större industrifastigheter eller bostadsrättsföreningar använder denna solcellslösning.

Solpaneler för sluttande tak

Denna solcellslösning går ut på att solpanelerna fästes i taket med fästanordning baserat på underlag. Plåttak, falsad, takpannor etc.

SOLCELLSLÖSNINGAR Solceller
Solpaneler Helsingborg

Tak-integrerade solpaneler

Solcellerna installeras ovanpå takläkten integrerat och snyggt! Om man ändå skall bygga nytt, alternativt byta ut sitt tak är detta en väldigt kostnadseffektiv lösning. Kostar ungefär lika mycket som utanpåliggande och panelerna fungerar både som takmaterial och elproduktionsenhet.

Laddbox för bilar

Elbilarna kommer explosivt och varje hushåll och företag kommer behöva det snarast. Paneltaket har lösningar för större anläggningar eller mindre.

Paneltaket Laddbox

Batterilager för hus

Ett bra komplement för solceller är batterilager där huset kan använda större del utav de egenproducerade elen själva istället för att sälja ut det på nätet.

Ovan solcellslösningar vi erbjuder är ett lönsamma och du kommer tjäna tillbaka pengarna du investerar. Läs mer om solcellslösningar hos Energimyndigheten.

Nedan visar vi solcellslösningar vi installerat filmade med drönare. Vi är stolta över vårt arbete och tackar våra kunder för förtroendet vi fått. Vi är måna om att installera så rakt, snyggt och symmetriskt det bara går utifrån varje taks givna förutsättningar.

Solcellslösningar vi erbjuder – filmade med drönare